BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

TRE DEKADA INOVACION NË NDËRTIM

Për më shumë se tre dekada, ne krijojmë hapësira inovative afariste-banesore. Ekspertiza jonë në zhvillimin e projekteve dhe në ndërtim na bën lider në realizimin e suksesshëm të projekteve me cilësi të lartë.

Shiko Projektet
BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

6

Projekte të përfunduara

Komplekse afariste-banesore të realizuara me saktësi dhe kujdes

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

+659

Familje rezidente

Çdo njësi përfaqëson jo vetëm një banesë, por një vend ku lulëzojnë familjet

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

3

Projekte të planifikuara

Përkushtimi jonë për transformimin e hapsirave urbane

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi - Park

BANESAT DHE LOKALET TONA NË PRISHTINË

Zbuloni hapësirat më cilësore dhe inovative nëpër lagjet e ndryshme të Prishtinës. Eksploroni koleksionin tonë dhe gjeni hapësirën tuaj perfekte, të projektuar në mënyrë unike për çdo lagje.

Rruga A

Objekti West Hill ne Rrugen A
Objekti West Hill ne Rrugen A
Objekti West Hill ne Rrugen A
Objekti West Hill ne Rrugen A
Objekti West Hill ne Rrugen A
Objekti West Hill ne Rrugen A
Pamje e objektit te BTP Residenca A ne rrugen A
Pamje e objektit te BTP Residenca A ne rrugen A
Pamje e objektit te BTP Residenca A ne rrugen A
Pamje e objektit te BTP Residenca A ne rrugen A
Pamje e objektit te BTP Residenca A ne rrugen A

Dragodan

LONDON SUITE DRAGODAN
LONDON SUITE DRAGODAN
LONDON SUITE DRAGODAN
LONDON SUITE DRAGODAN

Rruga C

REZIDENCA D-2
REZIDENCA D-2 RRUGA C
REZIDENCA D-2
REZIDENCA D-2
REZIDENCA D-2
Pamje e objektit te BTP Rezidenca 2 ne Rrugen A
Pamje e objektit te BTP Rezidenca 2 ne Rrugen A
Pamje e objektit te BTP Rezidenca 2 ne Rrugen A
Pamje e objektit te BTP Rezidenca 2 ne Rrugen A
Pamje e objektit te BTP Rezidenca 2 ne Rrugen A
Vjen se shpejti

Muharrem Fejza

KOMPLEKSI ABC
KOMPLEKSI ABC
OBJEKTI 1-2-3-4
OBJEKTI D-E
OBJEKTI D-E MUHARREM FEJZA
OBJEKTI D-E
OBJEKTI F MUHARREM FEJZA
OBJEKTI F MUHARREM FEJZA

Bregu i Diellit

KOMPLEKSI EVERGREEN
KOMPLEKSI EVERGREEN
KOMPLEKSI EVERGREEN

Rrugëtimi ynë filloi në vitin 1989 me një vizion për të transformuar industrinë e ndërtimit. Duke fokusar në inovacion dhe qëndrueshmëri, ne krenohemi me ndërtimin jo vetëm të strukturave, por edhe të komuniteteve. Nëpërmjet 6 projekteve të realizuara dhe qindra apartamenteve të banuara, çdo ndërtim është planifikuar me përpikmëri për të përmirësuar cilësinë e jetës për banorët dhe bizneset.

Në zemër të suksesit tonë qëndron ekipi ynë i profesionistëve të përkushtuar që sjellin ekspertizë, pasion dhe kreativitet në çdo projekt. Puna e tyre cilësore siguron që çdo sipërmarrje që ndërmarrim të ekzekutohet me saktësi dhe finesë. Me çdo projekt të ri, ne riafirmojmë angazhimin tonë për të transformuar hapsirat e së nesërmes dhe për të lënë një trashëgimi të qëndrueshme të përsosmërisë në ndërtim.

Zyret e BTP Holding
BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

PROJEKTET
TONA

CILËSI E JETESËS

Ne krijojmë një ambient të mrekullueshëm që reflekton një standard të përjetshëm të elegancës dhe komoditetit për banorët tanë

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi - Siguri

SIGURIA

Siguria është për ne prioriteti kryesor në çdo hap të rrugës sonë të ndërtimit. Ne ofrojmë një ambient të sigurtë dhe të qetë për banorët tanë, duke përdorur teknologji të avancuar dhe personel të përkushtuar për të mbrojtur ambientin e tyre.

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi - HAPËSIRA TË GJELBRA

HAPËSIRA TË GJELBRA

Përkujdesemi për mjedisin duke krijuar hapësira të gjelbërta inovative dhe tërheqëse, të përshtatshme për të gjitha grupmoshat, duke inkurajuar një përdorim të përgjegjshëm dhe të përbashkët të mjedisit.

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi - PARKINGJE TË PERSONALIZUARA

PARKINGJE TË PERSONALIZUARA

Hapësira të bollshme parkimi janë në dispozicion për banorët dhe mysafirët e tyre. Zonat tona të caktuara të parkimit ofrojnë komoditet dhe qetësi për të gjithë.

LEXONI TË REJAT
NGA BTP HOLDING

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi