BTP West Hill Rruga A
Janar, 2024

Prezantojmë projektin West Hill në Rrugën A!

            

Rrugës A së shpejti do të ju shtohet edhe një projekt i dytë madhorë nga BTP Holding. Prezantojmë një ndërtesë moderne e
cila do të mbulojë rreth 44,000 metra katrorë të sipërfaqes. Me një vizion të qartë për të ofruar standardin më të lartë të jetës,
ne po punojmë për të krijuar një ambient ku qytetarët do të gjejnë më shumë se thjesht një vend për të jetuar –
një ambient i përshtatshëm për një stil të jetesës të rritur dhe të përmirësuar. Ky objekt ka një lokacion i cili ofron një qasje të
lehtë dhe të përshtatshme, madje do të shërbejë si një pikë referimi për të ardhmen e qytetit tonë.

Për informacione më të detajuara rreth objektit dhe mundësive të disponueshme, na kontaktoni për një bisedë të hollësishme.
BTP Holding – Krenar për të ofruar standardin e jetës që ju meritoni!