Lajmi i fundit

BTP lanson faqen e re

Prill, 2024

BTP Holding tani lancon webfaqen e re në internet

Ne, BTP Holding, një kompani e njohur në fushën e ndërtimit dhe shitjes së pronave, jemi gati për të ndërmarë një hap të rëndësishëm në botën digjitale. Jemi të lumtur të ju njoftojmë se kemi lansuar faqen tonë të re në internet, duke sjellë një përvojë të re dhe të avancuar për klientët tanë në kërkimin e apartamenteve të tyre të ëndrrave.