Ekipa e BTP Holding

TRANSFORMOJMË INDUSTRINË E NDËRTIMIT
QË NGA VITI 1989

BTP Holding shpërfaq një angazhim të vazhdueshëm në ndërtimin e projekteve të shkëlqyera që kombinojnë elegancën dhe inovacionin. Me një histori të pasur në sektorin
e ndërtimit, ne kemi kultivuar një reputacion për
cilësi të lartë, vizion të qartë dhe përkushtim ndaj kërkesave të banorëve tanë.

Rrugëtimi ynë filloi në vitin 1989 me një vizion për të transformuar industrinë e ndërtimit. Duke fokusar në inovacion dhe qëndrueshmëri, ne krenohemi me ndërtimin jo vetëm të strukturave, por edhe të komuniteteve. Nëpërmjet 6 projekteve të realizuara dhe qindra apartamenteve të banuara, çdo ndërtim është planifikuar me përpikmëri për të përmirësuar cilësinë e jetës për banorët dhe bizneset.

Në zemër të suksesit tonë qëndron ekipi ynë i profesionistëve të përkushtuar që sjellin ekspertizë, pasion dhe kreativitet në çdo projekt. Puna e tyre cilësore siguron që çdo sipërmarrje që ndërmarrim të ekzekutohet me saktësi dhe finesë. Me çdo projekt të ri, ne riafirmojmë angazhimin tonë për të transformuar hapsirat e së nesërmes dhe për të lënë një trashëgimi të qëndrueshme të përsosmërisë në ndërtim.

Zyret e BTP Holding
Konkurs pune ne BTP

BASHKOHUNI NË
EKIPIN TONË

Pozita: Punëtor ndërtimi

Vendi i punës: Prishtinë

|

Kontrata: E rregullt

|

Ju ftojmë të bashkoheni me BTP Holding, një ndër kompanitë udhëheqëse në Kosovë. Ne jemi një ekip i përkushtuar që kujdeset për çdo detaj dhe synon kualitetin në secilën ndërtesë që ndërtojmë.
Duke punuar si punëtor ndërtimi në BTP Holding, do të keni mundësinë të jeni pjesë e projekteve shpërthyese dhe inovative që formojnë të ardhmen e banimit. Përfitoni nga një mjedis i punës dinamik dhe shpërndani pasionin tonë për ndërtim me një ekip të përkushtuar.

Kualifikimet

Shkollimi i mesëm i preferuar, por jo i detyrueshëm, përvoja e mëparshme mbi 2 vjet si punëtor në fushën e ndërtimtarisë dhe patentë shoferi e kategorisë C.

Çfarë ofrojmë ne

Ne ofrojmë pagë konkurruese, sigurim shëndetësor në vendin e punës, kushte të mira të punës me të gjitha pajisjet dhe mjete mbrojtëse të nevojshme, ekip të përshtatshëm dhe bashkëpunues, si dhe pushime gjatë të gjitha festave zyrtare.

Pozita: Asistent/e administrativ/e

Vendi i punës: Prishtinë

|

Kontrata: E rregullt

|

Ju ftojmë të bashkoheni me BTP Holding, një ndër kompanitë udhëheqëse në Kosovë. Ne jemi një ekip i përkushtuar që kujdeset për çdo detaj dhe synon kualitetin në secilën ndërtesë që ndërtojmë. Duke punuar si asistent/e administrativ/e në BTP Holding, do të keni mundësinë të kontribuoni në funksionimin efikas të zyrës sonë dhe të jeni pjesë e projekteve inovative që formojnë të ardhmen e banimit. Përfitoni nga një mjedis i punës dinamik dhe shpërndani pasionin tonë për ndërtim me një ekip të përkushtuar.

Kualifikimet

Diplomë universitare në Administrim Biznesi ose fusha të ngjashme, përvojë 2-vjeçare në pozita administrative, dhe njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze dhe programeve Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).

Çfarë ofrojmë ne

Ne ofrojmë pagë konkurruese me mundësi ngritje në pozitë, sigurim shëndetësor në vendin e punës, ekip të përshtatshëm dhe bashkëpunues, si dhe pushime gjatë të gjitha festave zyrtare.

PROCESI JONË I PUNËS

01 | Planifikim

Ky moment shënon fillimin e një projekti të ri, ku kryhen planifikimi fillestar, studimet e fizibilitetit dhe vlerësimet e vendit. Ai përfshin sigurimin e lejeve, përcaktimin e fushëveprimit të projektit dhe vendosjen e qëllimeve dhe afateve kohore të projektit.

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

02 | Ceremonia e themelimit

Duke simbolizuar fillimin e ndërtimit, ceremonia e themelimit është një moment i rëndësishëm ku aktorët kryesorë, duke përfshirë klientët, kontraktorët dhe zyrtarët lokalë, mblidhen së bashku për të uruar fillimin e projektit.

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

03 | Përfundimi i projektit

Përfundimi i ndërtimit është një moment i madh ku ndërtimi ose projekti i infrastrukturës përfundon sipas specifikimeve të projektimit dhe standardeve të cilësisë. Kjo zakonisht përfshin një inspektim përfundimtar dhe marrjen e certifikatave të nevojshme.

REZIDENCA A RRUGA A

04 | Dorëzimi tek pronarët e rinjë

Pas përfundimit të projektit, hapi i fundit është dorëzimi i apartamenteve ose njësive tek pronarët e rinjë. Ky moment përfshin transferimin e të drejtave të pronësisë ose banimit, sigurimin e çelësave dhe sigurimin që të gjithë dokumentacioni dhe komoditetet e nevojshme janë në vend që familjet të vendosen dhe të fillojnë të shijojnë banesat e tyre të reja.

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi
BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

NA KONTAKTONI PËR

MË SHUMË INFORMATA

Jemi këtu për t'u përgjigjur në çdo pyetje dhe për t'u ndihmuar në çdo kërkesë. Së bashku gjejmë zgjidhjet e duhura për nevojat tuaja të banimit.