REZIDENCA D-2 BTP HOLDING RRUGA C

Rruga C, Prishtinë

REZIDENCA D-2

ZGJEDH HAPËSIRËN
TËNDE TË PREFERUAR

BTP Rezidenca D-2 ne Rrugen C

Apartamente

Ëndërroni të jetoni në lagjen "Rruga C"? Objekti ynë ofron një gamë të gjerë apartamentesh të tipeve të ndryshme dhe madhësive të ndryshme, të përshtatura për çdo nevojë dhe preferencë. Apartamentet tona janë të shpërndara në pjesë të ndryshme të ndërtesës, duke ofruar pamje të ndryshme dhe përvoja unike banimi.

Për të mësuar më shumë rreth dispozicionit të apartamenteve në "REZIDENCA D-2", mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit +383 44 777 703 ose në email adresën tonë
[email protected].

Lokale

"REZIDENCA D-2" posedon lokale të cilat janë zgjedhja e duhur dhe në vendin e duhur për biznesin tuaj. Këto lokale të madhësive të ndryshme ofrojnë një mundësi të jashtëzakonshme për të zhvilluar dhe rritur veprimtarinë tuaj në lagjen më të kërkuar të qytetit.

Për të marrë më shumë detaje rreth lokaleve tona, ju mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit +383 44 777 703 ose në email adresën tonë [email protected].

BTP Holding SH.P.K. - Kompani ndërtimi

NA KONTAKTONI PËR

MË SHUMË INFORMATA

Jemi këtu për t'u përgjigjur në çdo pyetje dhe për t'u ndihmuar në çdo kërkesë. Së bashku gjejmë zgjidhjet e duhura për nevojat tuaja të banimit.