London Suite ne Dragodan se shpejti
Mars, 2024

Jetesë Londineze në mes të Prishtinës!

            

Projekti ynë i rradhës – “London Suite” po zhvillohet së shpejti, duke sjellë një frymë të freskët dhe të modernizuar në zemrën
e Prishtinës. Ky projekt i ndërtimit është i vendosur në rrugën “Ferid Curri” në Dragodan dhe përfaqëson një përqasje të veçantë
të arkitekturës së inspiruar dhe ndërtimit kualitativ.

“London Suite” premton të ofrojë një përvojë të ngjashme me atë të Londrës, duke qenë në njërën pjesë së qendrës së qytetit të Prishtinës.
Kjo nxitë frymëzimin dhe inovacionin në tregun e banesave në Kosovë dhe demonstron përkushtimin tonë ndaj cilësisë dhe shërbimit të
klientit duke mundësuar gjithmonë kushtet më të mira dhe moderne për ta.

Për më shumë informata rreth këtij projekti, ndjehuni të lirë të na kontaktoni.