BTP Rezidenca A ne rrugen A
Shkurt, 2024

Gati për në Rrugën A të Prishtinës: 50,000 m2 objekte!

            

Ne, si BTP Holding, kemi gëzuar të njoftojmë se kemi fituar lejet e nevojshme për të filluar ndërtimin e një projekti të madh
në rrugën A të Prishtinës. Objekti ynë i ri, i cili do të fillojë punimet së shpejti, parashikohet të ofrojë një hapësirë prej
50,000 metra katrorë për objekte të ndryshme.

Kjo shënon një hap të rëndësishëm përpara për ne, duke treguar përkushtimin tonë ndaj rritjes së prezencës dhe kontributit tonë
në tregun e ndërtimit në Prishtinë. Projekti ynë pritet të jetë një kontribut i rëndësishëm në zhvillimin urban të kësaj zone dhe
në ofrimin e mundësive të reja për banorët dhe bizneset e qytetit.

Zyre inovative dhe vendbanime të përshtatshme janë pika kryesore e zhvillimit urbanistik që ne ofrojmë për të gjithë shoqërinë.
Na kontaktoni për t’u bërë përjetuesit fatlum të projekteve tona!