Karriera

Asistent/e administrativ/e

Vendi i punës | Prishtinë

Kontrata | E rregullt

Ju ftojmë të bashkoheni me BTP Holding, një ndër kompanitë udhëheqëse në Kosovë. Ne jemi një ekip i përkushtuar që kujdeset për çdo detaj dhe synon kualitetin në secilën ndërtesë që ndërtojmë. Duke punuar si asistent/e administrativ/e në BTP Holding, do të keni mundësinë të kontribuoni në funksionimin efikas të zyrës sonë dhe të jeni pjesë e projekteve inovative që formojnë të ardhmen e banimit. Përfitoni nga një mjedis i punës dinamik dhe shpërndani pasionin tonë për ndërtim me një ekip të përkushtuar.

Kualifikimet

Çfarë ofrojmë ne