Plani i BTP holding
Pamja e jashtme e BTP holding
Pamja e jashtme e BTP holding
Pamja e jashtme e Kompleksit BTP Holding
Pamje e jashtme e kompleksit BTP holding
Plani i BTP holding
Pamja e jashtme e BTP holding
Pamja e jashtme e BTP holding
Pamja e jashtme e Kompleksit BTP Holding
Pamje e jashtme e kompleksit BTP holding

Kompleksi BTP Holding

Rruga C, Prishtinë

BANESA 1

Në mes

Sipërfaqja: 65.60 m²

Përmbanë: Holl, Banjo, Qëndrim ditor, Kuzhinë, 2 dhoma gjumi,
Depo, Ballkon

Përshkrimi: Ky apartament ndodhet në pjesën veriore të
kompkeksit (në Llamellën A) dhe ka çasje në rrugën kryesore